Aranypatkó Fogadó
2020.01.27. Ma Angelika napja van.
50% kedvezmény az ünnepeltnek! >>
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
9081 Győrújbarát, István u. 21.
+36 96 543 730
Címkék: étterem

Rendezvények

RENDEZVÉNYEK-CATERING-CSOPORTOS ÉTKEZÉSEK Az Aranypatkó Étterem catering szolgáltatást vállal az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Az Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem ideális helyszíne a 10-60 fős éttermi rendezvényeknek. Örömmel vállaljuk családi, céges, baráti összejövetelek színvonalas lebonyolítását! A rendezvényhez helyben szálláslehetőséget is tudunk biztosítani. Turistacsoportok étkeztetését is vállaljuk. Családi rendezvények, ünnepségek: esküvő, lakodalom, eljegyzés, keresztelő, házassági évforduló, születésnap, névnap, elsőáldozás, bérmálkozás, nőnapi buli, anyák napja, ballagási ebéd, kerti parti, szilveszteri mulatság, üzleti ebéd, üzleti megbeszélés, állófogadás, év végi-évzáró bankett, céges csapatépítő tréning, kirándulásokhoz ebéd, vacsora. A fogadó kedvező adottságai lehetővé teszik különböző létszámú csoportok elkülönítését.

Aranypatkó Étterem

  Nyitvatartási idő: H-CS 11:30-21:00, P-SZ 11:30-21:30, V 11:00-16:00   A hangulatos, 90 fős szeparálható étterem minden nap nyitva tart. Bőséges A’la Carte ételválasztékot vonultat fel az étlap. Napi menü hétköznapokon és szombaton is kapható. Alkalmas családi, baráti, céges rendezvények, állófogadások, esküvő, lakodalom megtartására. Örömmel várják kiránduló csoportok foglalásait is. Akár az étlap kínálta lehetőségek, akár egyedi menü összeállításban szívesen segít a személyzet.    Az étlap összeállításánál, az ételek kiválasztásánál a „hagyomány” volt a kulcsszó, melyet szem előtt tartottunk. Célunk: a népies magyar konyha jó minőségű, változatos ételeinek újra felfedezése; a múlt örökségét megtartva, ugyanakkor a mai igényeknek megfelelve. Ez a koncepció ételneveink kiválasztásánál is fontos szerepet kapott, legyen szó történelmi, monda vagy mesebeli személyről, helyről, vagy eseményről.   Éttermünk rendezvények lebonyolítását is vállalja, melyről munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást.   Élvezze vendégszeretetünket és a jóhírű konyhánk különleges ízeit! A kiváló ételek elkészítését Horváth Csaba szakács mester felügyeli.        Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Mindig felkészülten és örömmel várjuk érkezését!  

Aranypatkó Fogadó

 FOGLALJON MOST 10% KEDVEZMÉNNYEL! Használja az GUEST10 kuponkódot és foglaljon a legjobb áron saját oldalunkról szállást 2020-ra! FOGLALÁS    
 
Borvacsora
Kerti grill party
Randevú a panorámateraszon
Kiemelkedő Szolgáltatás Kitüntetés
2017
Által Bemutatta Gohotels.com