Aranypatkó Fogadó
2019.12.10. Ma Judit napja van.
50% kedvezmény az ünnepeltnek! >>
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
9081 Győrújbarát, István u. 21.
+36 96 543 730
Címkék: étterem

Ételek elvitelre

Hidegtál, húsostál, A'la carte ételek - elvitelre, vagy házhoz szállítva Vendégeket vár, de nincs már ideje megfőzni a szokásos alkalmi vacsorát? Vagy csak megfáradt a hétköznapi teendők és a munka súlyától? Az Aranypatkó Fogadó és Étterem leveszi válláról a gondot! Hívjon minket most, rendelje meg az étlapról a kiválasztott ételeket és már indulhat is értük!

Rendezvények

RENDEZVÉNYEK-CATERING-CSOPORTOS ÉTKEZÉSEK Az Aranypatkó Étterem catering szolgáltatást vállal az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Az Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem ideális helyszíne a 10-60 fős éttermi rendezvényeknek. Örömmel vállaljuk családi, céges, baráti összejövetelek színvonalas lebonyolítását! A rendezvényhez helyben szálláslehetőséget is tudunk biztosítani. Turistacsoportok étkeztetését is vállaljuk. Családi rendezvények, ünnepségek: esküvő, lakodalom, eljegyzés, keresztelő, házassági évforduló, születésnap, névnap, elsőáldozás, bérmálkozás, nőnapi buli, anyák napja, ballagási ebéd, kerti parti, szilveszteri mulatság, üzleti ebéd, üzleti megbeszélés, állófogadás, év végi-évzáró bankett, céges csapatépítő tréning, kirándulásokhoz ebéd, vacsora. A fogadó kedvező adottságai lehetővé teszik különböző létszámú csoportok elkülönítését.

Aranypatkó Étterem

  Nyitvatartási idő: H-CS 11:30-21:00, P-SZ 11:30-21:30, V 11:00-16:00   A hangulatos, 90 fős szeparálható étterem minden nap nyitva tart. Bőséges A’la Carte ételválasztékot vonultat fel az étlap. Napi menü hétköznapokon és szombaton is kapható. Alkalmas családi, baráti, céges rendezvények, állófogadások, esküvő, lakodalom megtartására. Örömmel várják kiránduló csoportok foglalásait is. Akár az étlap kínálta lehetőségek, akár egyedi menü összeállításban szívesen segít a személyzet.    Az étlap összeállításánál, az ételek kiválasztásánál a „hagyomány” volt a kulcsszó, melyet szem előtt tartottunk. Célunk: a népies magyar konyha jó minőségű, változatos ételeinek újra felfedezése; a múlt örökségét megtartva, ugyanakkor a mai igényeknek megfelelve. Ez a koncepció ételneveink kiválasztásánál is fontos szerepet kapott, legyen szó történelmi, monda vagy mesebeli személyről, helyről, vagy eseményről.   Éttermünk rendezvények lebonyolítását is vállalja, melyről munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást.   Élvezze vendégszeretetünket és a jóhírű konyhánk különleges ízeit! A kiváló ételek elkészítését Horváth Csaba szakács mester felügyeli.        Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Mindig felkészülten és örömmel várjuk érkezését!  

Aranypatkó Fogadó

 FOGLALJON MOST 10% KEDVEZMÉNNYEL! Használja az GUEST10 kuponkódot és foglaljon a legjobb áron saját oldalunkról szállást 2019-re! FOGLALÁS    
 
Ballagási ebéd, vacsora
Tölünk egy órára - Balaton Bécs Budapest Pozsony
Aranypatkó kupon kedvezményesen
Kiemelkedő Szolgáltatás Kitüntetés
2017
Által Bemutatta Gohotels.com