Aranypatkó Fogadó
2019.11.22. Ma Cecília napja van.
50% kedvezmény az ünnepeltnek! >>
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
9081 Győrújbarát, István u. 21.
+36 96 543 730

Lovaglás

Az Aranypatkó Fogadó közelében több remek lovas program is elérhető.

Krisztina Lovasudvar

Egy könnyed, 10 perces sétával az Aranypatkó Fogadótól, már oda is érhet a hagyományokat őrző, családias környezetben elhelyezkedő Krisztina Lovasudvarhoz.

Teljesen kezdőkkel és hobbi lovasok oktatásával is foglalkoznak, több órás, napos, túrákat szerveznek. Nyáron több táborban szórakozhatnak, sportolhatnak .

Lovaik jól belovagolt, egészséges idegrendszerű, nyugodt , megbízható lovak, mindenki biztonságban érezheti magát, hiszen ez fontos szempont ennél a sportnál.

 


Százszorszép Lovasközpont

Az Aranypatkó Fogadótól 5 perces autóútra található Százszorszép Lovasközpont, mely 2015-ben nyitotta meg kapuit. Szeretettel várják a lovaglás szerelmeseit.

A lovarda 10 és fél hektáros területen fekszik. Ebből hét hektár legelő, kifejezetten lovak számára összeállított legelő vetőmaggal vetve. A létesítmények a fennmaradó három és fél hektáron épültek. A lovardát úgy építették, hogy legyen akár gyerek, felnőtt, versenyző vagy hobby lovas az illető, az itt eltöltött idő mindenki számára, kellemes élményt jelentsen.  A versenyzők, lovasok rendelkezésére áll két professzionális pályatalajjal ellátott kültéri pálya, és egy ugyanilyen talajú fedett lovarda, valamint egy 1000 méter hosszú vágtapálya. Teljes akadálypark, cavalettirudak, jártatógép, és még sok kiegészítő szolgáltatás áll rendelkezésre.  A várakozó szülők, gyerekek egyéb elfoglaltságot is találhatnak maguknak a játszóteren, klubházban, játékszobában, vagy akár teniszezhetnek, tollasozhatnak is.

 

Címkék:
Győrújbarát lovasudvar
 
Születésnap, névnap, házassági évforduló
A SZÉP kártyával 10% kedvezmény
Aranypatkó kupon kedvezményesen
Kiemelkedő Szolgáltatás Kitüntetés
2017
Által Bemutatta Gohotels.com