Aranypatkó Fogadó
2018.12.13. Ma Luca, Ottilia napja van.
50% kedvezmény az ünnepeltnek! >>
Aranypatkó Fogadó - Panzió és Étterem
9081 Győrújbarát, István u. 21.
+36 96 543 730

Sportolási lehetőségek

Az Aranypatkó Fogadótól 10 perc autóútra található a győri Tenisz Centrum.

Győri Tenisz Centrum:

Salakos Teniszpályák

A szabadtéri tenisz szerelmeseit 7 szakszerűen megépített, karbantartott salakos pálya várja, kiváló minőségű, világítással is rendelkező pályákon. A téli szezonban a pályákat sátorral fedik be.

Műanyag teniszpályák

Az épületből nyíló csarnokban található 2 pálya borítása egy speciális gumigranulátumos teniszszőnyeg, amely a kemény borítású pályákkal szemben, védi a játékosokat a sérüléstől. A csarnok kitűnő fűtő és szellőzőrendszerrel, illetve speciálisan a teniszhez kialakított világítással van felszerelve.

Squash pálya

Az épületben 3 műpadló borítású, légkondicionált pálya található. Ha nincs felszerelése, ütő- és labdabérlésre is van lehetőség.

Bowling

2 pályás bowling terem várja a golyók szerelmeseit.

 


Az Aranypatkó Fogadótól 8 km-re található az erdők mélyén az Atak Paintball.

Atak Paintball Écs

Az Atak Paintball Écs paintball rendezvények teljes körű tervezésével, szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Céljuk, hogy baráti társaságok és munkahelyi kollektívák számára egyaránt kikapcsolódást nyújtsanak.

Fontos számukra, hogy rugalmas szervezéssel, és testre szabott, a felmerülő igényeknek minden szempontból megfelelő programok összeállításával emlékezetes és minőségi rendezvényeket hozzanak létre. Hangsúlyt fektetnek pályáik igényes, változatos és folyamatosan megújuló kialakítására, kulturált, és egyben izgalmas körülmények teremtésére, hiszen játékosaik elégedettsége ad lendületet további munkájukhoz.

 

Címkék:
sport bowling squash tenisz paintball
 
Bortúra
Ballagás
Év végi rendezvények, bankettek, céges partyk
Kiemelkedő Szolgáltatás Kitüntetés
2017
Által Bemutatta Gohotels.com